020-4165078 of 06-34587988          info@yogadiemen.nl

  020-4165078 of 06-34587988          info@yogadiemen.nl

06-34587988 info@yogadiemen.nl

Edelsteen tros

Fluoriet werkt beschermend, reinigend en stabiliserend. Het absorbeert negatieve energie uit het energieveld en beschermt hierdoor tegen negatieve energie, straling van bijvoorbeeld mobiele telefoons en computers en andere negatieve invloeden van buitenaf. Daarnaast maakt het de aura vrij van aanhechtingen in de vorm van bijvoorbeeld entiteiten of energetische lijntjes met mensen die niet goed voor je zijn. Fluoriet maakt ook het hoofd helder en vermindert mentale ruis. Het verbetert de concentratie, het geheugen, de verwerking van informatie en de integratie van kennis en is hierdoor bij uitstek een steen voor studie, examens en leerstoornissen zoals bijvoorbeeld dyslexie. Het brengt de geest in balans en vermindert stress, angst, spanning en helpt mentale en creatieve blokkades doorbreken. Doordat het de geest scherp maakt en de gedachtenstroom remt, is het ook een goede steen ter ondersteuning van meditatie. Fysiek werkt fluoriet ontgiftend, pijnstillend en antiviraal. Het heeft een positieve werking op het immuunsysteem, het cholesterol gehalte, voedselintoleranties, gordelroos, botten, osteoporose, tanden, gewrichten, artritis, artrose, reuma, jicht, slijmvliezen, bronchitis, verkoudheid, griep, longontsteking, duizeligheid, huid en zenuwen.

Sneeuwvlok obsidiaan is een zacht werkende obsidiaan soort en bevordert innerlijke rust en vrede en zorgt voor balans in lichaam, geest en ziel. Het helpt bij het verwerken van traumatische ervaringen en geeft inzicht. De steen is goed voor de aders, het skelet en de ogen.

NB: omdat obsidiaan zo effectief negatieve energieën opneemt, is het belangrijk de steen na gebruik onder stromend water te reinigen.

Kattenoog is een insluitsel in een ander mineraal; hier in grijs kwarts. Grijs kwarts is aardend en spiritueel. Kattenoog werkt aardend en beschermt je aura tegen negatieve energie door het te absorberen (regelmatig reinigen dus). Het stimuleert vertrouwen, geluk, innerlijke rust en voorspoed. Fysiek heeft het een gunstige werking op de ogen en hoofdpijn.

Robijn geeft kracht en energie en werkt sterk activerend.

Mosagaat werkt aardend en stabiliserend.

Rutielkwarts is een opbeurende en kalmerende steen.

Smaragd activeert het hart chakra en stimuleert liefde, inspiratie, openheid, oprechtheid, positiviteit, genieten van het leven en gevoel van eenheid en heeft hierdoor een positieve werking op relaties, vriendschappen en de samenwerking in groepen.

Prasem heeft een kalmerende en rustgevende werking en helpt om gedrag en emotie te beheersen en onder controle te houden.

Onyx bij je dragen kan helpen in belastende en stressvolle situaties. De steen geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen en helpt je je doelen te bereiken.

Turkoois is een sterk geneeskrachtige, zuiverende en beschermende steen. Het  brengt evenwicht: turkoois kan kalmerend werken en voor innerlijke rust zorgen maar werkt ook vitaliserend bij uitputting.

Lavasteen verenigt de energie van vuur en aarde in zich waarbij de aardse energie het vuur een beetje tempert. Het vergroot je wilskracht, geeft moed en maakt sterk en volhardend.

Bron: edelstenenenmineralen.

Categorien