020-4165078 of 06-34587988          info@yogadiemen.nl

  020-4165078 of 06-34587988          info@yogadiemen.nl

06-34587988 info@yogadiemen.nl

Kundalini yoga en Meditatie met Annie

als video-les

direct beschikbaar (on-demand).

 

Mijn boekingssysteem is Momoyoga. Je kan daar je lessen boeken. Onder andere je  ‘video-on-demand’. Dus een video-les op jouw tijdstip en op jouw plek. Een complete les ‘Kundalini Yoga en Meditatie met Annie’ van anderhalf uur.

De video-lessen staan in mijn video-bibliotheek (menu van momoyoga).

Het systeem werkt op basis van abonnement. Het abonnement is vier weken geldig. Er staan meerdere video-lessen voor je klaar. Een abonnement van vier weken kost €22,00. De eerste keer 33 % korting = €14,50.

Je kan ook 1 videoles afnemen (€3,00).

Naar eigen keuze doe je een video-les in z’n geheel, of deel voor deel verspreid over je dag. Je doet hem bij je thuis (of elders). Alleen, of samen met vriend(in) of familie.

Hoe je bij de video-bibliotheek komt? Niet via de momoyoga app. Dat werkt (nog) niet. Wel via je browser op desktop of laptop en via je browser op je mobiel of tablet (b.v. Chrome. Andere browserprogramma’s zijn EdgeInternet ExplorerMozilla Firefox etc.).

Dit zijn de stappen:
Ga naar: www.momoyoga.com/YogaStudioDiemen/

Bovenin de balk naast ‘lessen’ staat ‘video’s’. Klik daar op (via je mobiel die drie streepjes rechts bovenin, tenminste zo ziet dat er uit op mijn mobiel).

Betaal het abonnement.

Kies een video.

Het zwarte scherm met draaiende cirkel heeft links bovenin een korte blauwe zin. Klik daar op. Veel plezier.

Werkt het niet bij jou? Dan wordt je hoogstwaarschijnlijk op je eigen computer, laptop, mobiel of tablet automatisch doorgesluisd naar de momoyoga app. En dan werkt het niet. Een oplossing is om het internetadres te kopiëren en te plakken in je internetadresbalk. Dit adres:

https://www.momoyoga.com/YogaStudioDiemen/

Momoyoga moet e.e.a. nog verbeteren. Dit zeggen ze er zelf over: ‘Yogi’s hebben toegang tot video’s vanuit de browser op desktop en mobiel. Op dit moment kunnen yogi’s geen toegang krijgen tot video’s via de Momoyoga app. Deze zal in de toekomst wel beschikbaar worden.  Wanneer je op een video klikt, word je doorgestuurd naar de videodetailpagina. Voordat yogi’s de video kunnen bekijken, moeten ze eerst inloggen of registreren en een abonnement met videotoegang aanschaffen. Belangrijk om te weten is dat yogi’s ingelogd moeten zijn.’

Tenslotte dit:

  1. geen inschrijfgeld
  2. geen automatische verlenging van je abonnement

 Liefs Annie.