020-4165078 of 06-34587988          info@yogadiemen.nl

  020-4165078 of 06-34587988          info@yogadiemen.nl

06-34587988 info@yogadiemen.nl

Halve dag retreat met Annie en Jorine; het beste van India en China tezamen.

Ik (Annie) werk graag samen. B.v. met Jorine Niessen.

Ieder seizoen geven we samen een halve dag retreat. Van 10:00-14:00 uur. In Yoga Studio Diemen. Het beste van India en van China tezamen. Namelijk Yoga in al z’n facetten en Qigong. Een les van 4 uren. Met o.a. een voedende lunch en Klankhealing.

Jorine zegt dit over zichzelf: mijn naam is Jorine Niessen en ik ben docente in Yin yoga en Qigong. Mijn grootste passie is om jou beter te laten voelen en je te laten zien waar jouw zelfhelende vermogen toe in staat is.

Je energetisch lichaam bestaat, naast je aura en je chakra’s, ook uit meridianen. Meridianen zijn energiebanen die verbonden zijn met al onze organen. Ze bevinden zich in ons bindweefsel. Door die meridianen stroomt onze levensenergie (of Qi, Ki of Prana). Als hij goed stroomt dan brengt hij gezondheid, rust en balans. Je zit ‘lekker in je vel’. Gestagneerde levensenergie kan leiden tot fysieke of emotionele klachten en stress. Je bent ‘uit balans’. Ik help je om je levensenergie beter te laten stromen.

Hoe doe ik dat?

In mijn lessen combineer ik Yin yoga en Qigong (Chinese bewegingsleer)

Yin yoga is een meditatieve vorm van yoga. De houdingen zijn gericht op het versterken en versoepelen van het bindweefsel en gewrichten. In Yin yoga worden posities langer vastgehouden, zo heb je meer tijd om je grenzen te verkennen en te verleggen. De les is juist zo lekker doordat je even niet heel intensief hoeft te bewegen, maar juist de tijd kunt nemen voor je lichaam.

Je gebruikt je lijf niet om in een houding te komen, je gebruikt de houding om je lijf beter te voelen.

Over Qigong: Qi betekent energie en Gong betekent oefening. Qigong is een eeuwenoude bewegingsleer en maakt deel uit van de traditionele Chinese geneeskunde. De bewegingen verbeteren de algehele gezondheid en zorgen voor een betere balans tussen lichaam en geest. Het is een universele bewegingstherapie voor een lang en gezond leven, geschikt voor iedereen ongeacht leeftijd of conditie.

De meditatieve houdingen in Yin yoga en de zachte bewegingen van Qigong vullen elkaar perfect aan en helpen jou je lichamelijke en geestelijke gezondheid te behouden en te verbeteren.

Kenmerkend voor mijn lessen is dat ik werk vanuit een thema, waarmee ik je altijd iets inspirerends mee wil geven en je bewustzijn wil prikkelen.

Ook houd ik van een verassingselement: zo kan ik zomaar geur- en/of kleurtherapie toevoegen, shiatsupunten aanraken of reiki laten stromen.

Samen met Annie geef ik ieder seizoen een halve dag retreat in Yoga Studio Diemen. Het beste van India en van China komen samen in zo’n les van 4 uren.

Kijk voor de eerstvolgende halve dag retreat in momoyoga bij ‘evenementen’.

Voor de actuele agenda van Yoga Studio Diemen KLIK HIER

Ook geef ik Yin-Qi-Flow lessen van 80 minuten in Yoga Studio Diemen. Dat doe ik op afspraak. Minimaal 4 deelnemers. Of als privéles.

Tijdens de Yin-Qi-Flow les worden Yin en Yang in evenwicht gebracht. Yang staat voor het actieve in ons, Yin staat voor de rust in ons. Rust die we vaak heel hard nodig hebben, maar die we vergeten of waar we niet voldoende aan toe komen.

Uitgangspunt in de les is op een ontspannen en liefdevolle manier werken aan je gezondheid. Meebewegend met de Qi (levensenergie, Ki, Prana) van de natuur en lerend van wat de seizoenen ons te vertellen hebben.

Door Yin-Qi-Flow ontwikkel je een scherp bewustzijn omtrent het functioneren van je eigen fysieke en geestelijke lichaam waardoor je je eigen behoeftes leert kennen.

Na een les Yin-Qi-Flow voel je je heerlijk ontspannen waarna je lekker in een diepe slaap kunt vallen en uitgerust wakker zult worden.

Probeer het eens en wie weet wordt je aangenaam verrast door de balans in beweging, verstilling en meditatie

En, omdat het een Jorine-les is, kan er zomaar een verrassingselement worden toegevoegd: raken we drukpunten aan, voelen we de kracht van geuren en/of kleuren, of stroomt de liefdevolle energie van reiki.

In ieder geval ontvang je als je dat wilt een heerlijke hoofdmassage tijdens de shavasana (eindontspanning).

Belangstelling? Via info@yogadiemen.nl komen we met elkaar in contact.

Categorien