Zwangerschapscursus online, met Annie Douma

 

Vooraf:

Deze lessen zijn echt Live. Ik neem de les niet op als video. Ook deelnemers nemen de les niet op als video. Dus net als in de yogastudio .. als de les klaar is .. is de les klaar. Hij wordt niet ergens digitaal opgeslagen. Ik vertrouw er op dat deelnemers ook geen screenshots maken. Ikzelf heb weinig kennis van privacy in combinatie met Live Stream lessen. Als je een tip voor me hebt, dan hoor ik die graag.

Zoals altijd: alles wat ik vertel heb ik ook opgeschreven en krijg je per mail van me.

De lessen van de Zwangerschapscursus van Annie Douma / Yoga Studio Diemen zijn in deze periode via Zoom.us, dus Live Stream. Dat betekent: ik in de yogastudio en jij / jullie thuis. Dat geldt voor de groepslessen en voor de privélessen.
(Vanaf 11 mei mag er 1 deelneemster per groepsles meedoen in de yogastudio).

De groepslessen zijn op zondagochtend om 10.00 uur.

Je kan je voor die groepslessen zelf aanmelden in mijn boekingssysteem via de knop onderaan.

De privélessen zijn op afspraak.

Een deelnemend paar vroeg ik naar hun ervaring. Zij zeggen er dit over: 

‘Hoi Annie, Hieronder onze ervaring.

De zwangerschapscursus online volgen was natuurlijk niet hoe we het bedacht hadden, maar desalniettemin waren we toch blij dat de cursus op deze manier plaats kon vinden. Door middel van zoom is de informatie die Annie geeft goed te volgen èn te zien, daar ze ook haar verhaal ondersteunt door middel van attributen zoals een kunstbekken en een baby pop. De ademhalingsoefeningen zelf kun je goed uitvoeren met aanwijzingen van Annie. Ik denk dat het voor mij wel hielp dat ik al eerder een paar lessen fysiek had bijgewoond, waardoor ik al bekend was met bijvoorbeeld de lange diepe buik ademhaling. We hadden de cursus natuurlijk liever persoonlijk van Annie gehad maar ik vond dit een zeer goed alternatief en heb voor mijn gevoel niet iets gemist doordat het online moest.’

Meedoen aan Live stream groepslessen en/of privélessen?

Ik werk via Zoom.us.

Als je in mijn boekingssysteem staat aangemeld voor een bepaalde les dan krijg je een half uur voorafgaand aan de les een mailtje met de link om mee te kunnen doen.

Groet,

Annie Douma