020-4165078 of 06-34587988          info@yogadiemen.nl

  020-4165078 of 06-34587988          info@yogadiemen.nl

06-34587988 info@yogadiemen.nl

Klankhealing met Annie

 

Sommige lessen Kundalini Yoga en Meditatie met Annie zijn inclusief Klankhealing (Zwanger? Hartritmestoornis of pacemaker? Laat het me weten .. dan laat ik het bespelen van de gong achterwege).

 Bovendien kan je een privé Klankhealing met me afspreken.

Voor wat betreft dat laatste het volgende:

  • Je ligt 45 minuten lang comfortabel in Yoga Studio Diemen.
  • Als Klankhealer en Sat Nam Rasayan healer ben ik (Annie Douma) tijdens jouw healing volkomen neutraal.
  • Op basis van je geboortedatum, bespeel ik intuïtief diverse instrumenten speciaal voor jouw Klankhealing. Daardoor ontspan je je meer en meer. Dieper en dieper. Zodat je komt op je eigen nul-punt. En daar, .. , daar ligt je eigen zelfhelend vermogen.

De instrumenten die mij ter beschikking staan zijn:  

De Paiste Planet Gong Venus.

Deze Planetengong is gestemd in overeenstemming met de natuurlijke vibratie van de planeet Venus (volgens de berekeningen van Hans Cousto). Hierdoor resoneert deze gong in harmonie met de wentelingen van deze planeet en communiceert een bepaald aspect van de “muziek der sferen”, waarover al eeuwenlang wordt geschreven. De geluidskleur is zeer mysterieus en brengt een ongewoon, ongrijpbare atmosfeer. Gebaseerd op planetaire berekeningen: 3e Octaaf A3 – 221.23 Hz en 4e Octaaf A4 – 442.46 Hz.

De Paiste Symphonische Gong.

De Paiste Symphonische Gong heeft een mooie harmonische en universele klankstructuur. De grondtoon van deze Gong is gebalanceerd met de complexe boventonenstructuur van het instrument. Het karakteriserende woord “Symphonisch” mag niet begrepen worden zoals bij de klassieke symfonische gong, maar in haar originele bedoeling met harmonische klanken. Door gebruik te maken van verschillende aanslagmethoden en typen Paiste Gong Mallets, kan een enorm breed palet aan klanklandschappen gecreëerd worden.

In mijn eigen huis tuin en keuken bewoordingen doen deze Gongs dit voor jou: de Venus Gong helpt om blokkades te doorbreken en de symfonische Gong helpt om je je weer geheel te laten voelen. Geheel inclusief alles wat er bij jou is.

En bovendien staan mij ter beschikking: de ocean drum, diverse klankschalen, chimes etc.

Voor de prijs kijk HIER

Wil je het cadeau geven? Ik stuur je graag een cadeaubon,of beter nog: kom een cadeaubon halen.

Wil je liever een andere workshop?