Workshop ‘Beter slapen door je natuurlijke slaapritme te volgen’ 

 

 

Deze workshop wordt gegeven door Annie Douma in samenwerking met trainer Oda Salomons.

Annie biedt de ruimte, geeft technieken uit de Kundalini Yoga die passen bij het specifieke onderwerp van de workshop, ze zorgt voor thee en vegetarische soep. De ruimte is: Yoga Studio Diemen. Toegang tot de yogastudio o.v.v. de 3 G’s. Dat betekent Gevaccineerd, Genezen of Getest.

Oda zegt over haar training:

Volg je natuurlijke slaapritme

We kennen allemaal normale slapers: ze gaan liggen, draaien zich om en vallen in slaap. Anderen liggen nog lang te woelen en te piekeren. Ze staan weer op, nemen nog maar een glaasje melk of hebben een ander slaapritueel. Zo komt je brein steeds in de actiestand en dat brengt je verder van slapen, want slapen is niets doen.

In deze workshop krijg je oefeningen gebaseerd op de nieuwste inzichten om beter te slapen. Je leert hoe je ook overdag jezelf van stressvolle gedachten naar rust brengt, zodat je ’s avonds minder piekert en makkelijker in slaap valt.
We doen de oefeningen deels in de natuur. Houd alsjeblieft rekening met winterse omstandigheden. Kleed je warm aan (meerdere lagen, handschoenen, e.d.) en trek stevige wandelschoenen aan.
Wat ontdek je tijdens de training?

 • Nieuwste breininzichten over wat te doen als je wakker ligt
 • Hoe je door overdag rustmomenten te nemen, vóór het slapengaan minder stressvolle gedachten hebt
 • Ervaren van diepe, diepe ontspanning
 • Je natuurlijke slaapritme
 • Hoe je met concrete oefeningen overdag en ’s avonds minder stress en meer rust kan ervaren
 • Jouw veilige slaapplek ervaren

Waarom helpt wandelen in de natuur om beter te slapen?

 • Chronobiologen hebben ontdekt dat het menselijk lichaam door ritmes wordt gedirigeerd, zoals het dag- en nachtritme, maanritmes, seizoenritmes en jaarritmes. Verstoringen van de biologische klok kunnen niet alleen het slaapritme verstoren, maar hebben ook gevolgen voor gedrag, hormoonhuishouding, lichaamstemperatuur, bloeddruk en spijsvertering. Kortom: een goede werking van je biologische klok is cruciaal voor een goede gezondheid.
  Daglicht houdt onze interne klok in stand. Daglicht geeft ons energie en het zorgt voor aanmaak van melatonine in de avond, waardoor we makkelijker in slaap vallen.
 • Natuurlijke geluiden en beelden zetten ons parasympatisch zenuwstelsel aan, waardoor we vertragen. Beelden en geluiden uit een kunstmatige omgeving activeren juist ons vaak overbelaste sympathisch zenuwstelsel, dat zorgt voor psychologische en fysiologische stress. In de natuur kom je dus sneller tot rust.

 

‘Mijn compassie voor mensen en mijn liefde voor de natuur, leren en ontwikkelen komen perfect samen in mijn werk als coach en trainer. Ik coach en train gestreste mensen en laat ze floreren in de natuur, waar ze opbloeien tot energieke en ontspannen mensen’.

Meer weten? klik hier

Oda Salomons

oda@rewildyourself.nl

 

Kortom:

 • Programma: thee, openen, training van Oda Salomons, vegetarische soep, klankhealing van Annie Douma, en afsluitend thee.
 • De workshop duurt drie en een half uur.
 • Prijs € 49,95 excl. btw (korting is mogelijk).
 • Inclusief thee, vegetarische soep en training op papier.
 • Minimaal 4 deelnemers en maximaal 8 deelnemers (i.v.m. corona max 4).

Opgeven?

Geef jezelf op via:

info@yogadiemen.nl
oda@rewildyourself.nl

Vermeld hierbij je naam en adres.

Je aanmelding is na betaling definitief. Afmelden kan tot 24 uur voorafgaand aan de start van de workshop. Geen geld terug, wel de mogelijkheid om een andere workshop te volgen (drie maanden geldig). Indien gewenst krijg je achteraf een factuur.

Meer weten over Oda Salomons? KIJK HIER

Nog vragen? CONTACT.

We ontvangen je graag,

Oda Salomons en Annie Douma 

Wil je liever een andere workshop?